Супермаркет "Абсолют+" гр. Левски

гр. Левски, ул. „Хан Аспарух “ №1А

телефон за доставка: 0889008831

Най-големият супермаркет от верига „Абсолют+“. Разположен е на площ от 1,7 дка, с централно местоположение - в близост до Община Левски, Районен съд, банки и др. Той е открит през 2005 г. и е най-богато зареденият магазин в града и околията.

Супермаркетът предлага асортимент от над 30 хиляди артикула, в които влизат щандове за пресни плодове и зеленчуци, фрешове, жива риба и охладено българско месо, собствена пекарна, домашни потреби и електроуреди, градински пособия и цветя, хранителни добавки, книги и други.

Магазинът предлага и топла точка с на място приготвени ястия и сладкарски изделия, която работи и с предварителни заявки на клиентите.

При нас ценителите на качествени пури могат да се поглезят в обособения щанд за тютюневи изделия, електронни цигари и сувенири, сред които ножчета “Victorinox” и ключодържатели “Troika”.

В супермаркета се намират и щанд на „Рефан”, сребърна бижутерия “Perfect Silver”, книжарница, банкомат и фермерски млекомат за прясно краве и биволско мляко. За своите клиенти магазинът разполага с обособен паркинг за 35 автомобила. 

За Вашето удобство предлагаме и доставка по домовете в рамките на общината. Доставката си можете да осъществите също и сами чрез фирмените ни велосипеди, предоставени за безплатно ползване на нашите клиенти.

В непосредствена близост се намира и комплекс „Перфекто”, където нашите клиенти могат да се насладят на страхотен обяд или вечеря в пица-ресторанта или да отседнат в хотела.

През първата половина на 2021 предстои и отваряне на магазин за детски дрехи и стоки за дома „Pepco”.

0882000700
Обадете ни се